forex trading logo

Пошук

Тиждень МК суспільно-гуманітарних предметів PDF Друк
Методична робота - Методичний кабінет
Написав Грищук В.С.   
Четвер, 28 лютого 2019 15:50

Розпочався тиждень відкритим позаурочним заходом у групі №25 «Місце України в інтеграційних процесах Європи та світу», який провела викладач економіки Мохнюк О.П.

Учні ознайомились із основними поняттями євроінтеграції, її значенням для ведення успішної підприємницької діяльності. Під час заходу учні, розділившись на групи, знаходили позитивні та негативні сторони євроінтеграції, вчилися прогнозувати майбутні результати, оцінювати та нівелювати ризики. Захід сприяв формуванню в учнів підприємницьких компетентностей.

Викладач історії  Шайдуліна С.М. разом з учнями  групи  № 25 презентували історико-дослідницький проект «Жіночі долі у вирі Другої світової війни». З цікавістю слухали присутні розповіді про жінок, які брали участь у Другій світовій війні: Людмилу Павличенко – жінку-снайпера, Героя Радянського Союзу; Геню Баташеву – свідка звірств фашистів під час Голокосту; Марію Бабінчук (псевдо «Ксенія») – учасницю ОУН-УПА; Олександру Шулежко – директора дитбудинку, яка врятувала 102 дітей; Євдокію Лисенко, яка дочекалася з фронту 12 синів. Надзвичайно зворушливою була  розповідь учениці групи №35 Світящук Ірини про свою прабабусю Марію Світящук, уродженку Любомля,  яка стала Праведником світу. Розповіді учнів супроводжувались мультимедійною презентацією. Вдало були використані відеофрагменти фільмів. Захід сприяв вихованню в учнів патріотизму, пошани до славетних людей рідного народу.

Викладач Козир О.О. у групі №23 провела відкритий позаурочний захід із зарубіжної літератури «Література і книги в цікавих фактах». Захід пройшов у формі усного журналу, сторінками якого були: «Історія перших книг», «Найкращі бібліотеки світу», «Цікаві факти про книги», «Книги-рекордсмени», «Музеї книг», «Пам’ятники героям літератури», «Знайомі та незнайомі книги». На заході було використано мультимедійну презентацію та відеофрагменти фільмів про бібліотеки світу, музеї книг пам’ятники літературним героям.

Викладач  Литвинюк Т.Я.  у групі №25 провела відкритий позаурочний захід «Поетеса української сцени». Краєзнавчо-дослідницький проект учні присвятили славетній актрисі театру і кіно Наталії Ужвій – уродженці м. Любомль. Учні презентували відомості про життєвий шлях нашої землячки, її творчі здобутки в театрі та кіно. З цікавістю переглядали присутні відеофрагменти кінофільмів та вистав, у яких зіграла Наталія Ужвій. Учні також декламували свої вірші та співали пісні.

Проведені позаурочні заходи  сприяли інтелектуальному і духовному розвитку учнів, реалізації  їхнього творчого потенціалу.


 

Останнє оновлення на Четвер, 25 лютого 2021 13:10
 

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.