forex trading logo

Пошук

Першовересень кличе до знань PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Administrator   
Вівторок, 01 вересня 2015 00:00

Уже вкотре українська осінь звучанням першовересневого дзвоника запрошує учнів, викладачів та майстрів до стін рідного ліцею. Урочиста лінійка розпочалася знайомством з першокурсниками. Найгарячіші вітання та оплески отримали ті, хто вперше переступив поріг навчального закладу. Дружну ліцейну родину поповнили майбутні маляри, штукатури; кухарі; кравці; офіціанти, бармени; штукатури, лицювальники, плиточники.

З привітальним словом до присутніх звернувся директор В. М. Дутко , який висловив щирі слова вітань зі святом, побажав всім мирного неба, успіхів у навчанні, позитивних емоцій та добрих друзів.

На свято були запрошені поважні гості: ієрей о. Віктор, колишні учні-випускники, учасники АТО,- В. Федчишин, С. Мокренко, В. Андрійчук.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять випускника ліцею Олександра Сацюка та всіх загиблих героїв за незалежність України.

Важливим цей навчальний рік є і для наших третьокурсників, які будуть втілювати здобутті знання на ринку праці. З вітальним словом виступила Президент учнівської республіки Валентина Коваленко. У її словах звучала радість від зустрічі і печаль від розуміння, що лише один рік залишився в місці, яке стало рідним, куди кожного дня приходив, де пройшли щасливі хвилини найкращої пори життя – юності.

На святі звучали пісні та вірші присвячені початку нового навчального року. Першокурсникам були вручені символічні Ключ Знань та Учнівський Квиток. Закінчилась лінійка традиційним ритуалом благословення присутніх священиком української православної церкви ієрем о. Віктором.

Гучний дзвінок покликав на перший урок у 2015-2016 н. р. «Доти живе Україна, доки є сини готові її захищати», на якому були розглянуті питання створення та зміцнення української держави . Особлива увага була приділена особистій відповідальності кожного з нас за долю своєї держави та українського народу, розуміння своєї причетності до всіх подій, що відбуваються в Україні.

 

 

lang=
Останнє оновлення на Вівторок, 08 вересня 2015 15:36
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.