forex trading logo

Пошук

Попереджений – значить захищений! PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Пархонюк І.А.   
Середа, 25 квітня 2018 15:37

24 квітня 2018 року на базі Любомльського професійного ліцею проводився навчально-інформаційний тренінг, організований громадською організацією «Волинські перспективи» у співпраці з Департаментом соціального захисту населення Волинської ОДА та в рамках проектів ОБСЄ в Україні «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».
Учасниками тренінгу були представники Любомльської, Шацької, Вишнівської ОТГ, Служби у справах дітей,  Любомльського та Шацького районних центрів зайнятості, відділів соціального захисту населення, ЦССМ, ССД райдержадміністрацій, заступник директора з НВР Мохнюк О.П. та практичний психолог ліцею. Пархонюк І.А.

Голова правління організації «Волинські перспективи» Пахом'юк Ніна Володимирівна  ознайомила присутніх з проблемами внутрішньої та зовнішньої торгівлі людьми. Вальчук Віктор Юрійович розповів, що для прикордонної області проблема торгівлі людьми є актуальною адже постраждати може людина будь-якого віку, статі, походження, з будь-якою освітою і рівнем достатку.

Учасники детальніше ознайомилися з правовою базою, та основними законами Міжнародного та національного законодавства. Дізналися куди саме звернутися за допомогою у разі виникнення проблем закордоном.

Крім того були роздані інформаційно - роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та видані сертифікати учасників, що підтверджують проходження навчання на тренінгу

 


 

Останнє оновлення на Четвер, 26 квітня 2018 12:05
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.