forex trading logo

Пошук

Тиждень класного керівника PDF Друк
Методична робота - Вісті з відкритих уроків
Написав Admin   
Четвер, 25 травня 2017 08:03

В рамках Тижня були проведені такі заходи:

Виховна година в гр. №35 «Поговоримо про імідж» (класний керівник Хропот Г.С.).

Учні дізналися про секрети позитивного ділового іміджу. Цікаві форми роботи - анкетування, бесіда, захист презентації, гуморески, музичний супровід робили захід цікавим, змістовним.

19.04 у гуртожитку вихователь Гошко К.В. провела відкритий виховний захід на тему «Нехай дзвонять Великодні дзвони». Мета: ознайомлення учнів з традиціями українського народу, виховання патріотизму, розширення світогляду, відновлення національних традицій.

24.04 проходила година спілкування соціального педагога Якимлюк І.О. з учнями. Жваво, енергійно із використанням різних форм роботи відбулася ця зустріч.

25.04 проведена  відкрита виховна година у групі № 15 на тему «Душі людської доброта». Мета заходу - виховання людяності,  доброти, відповідальності. Продемонстровано вміння класного керівника Кущук Л.М. створювати доброзичливий клімат в групі, дружню та злагоджену роботу учнів та педагога.

З 25.04 по 27.04  викладач фізичної культури Доротюк Т. Р. проводив змагання на першість ліцею серед дівчат з шахів та шашок.  Переможцем стали Хомік А., Зуб К.  (13 гр.), Грицюк С. (23гр).

26.04 перегортали сторінки  усного журналу  на тему »Палити чи не палити?». учні гр.. №25. Проводила захід класний керівник Козир О.О.

Учні дізналися про те, як паління впливає на наш організм, переглянули відеоролик про шкідливість паління. Соціальний педагог ліцею повідомила про результати анкетування, проведеного серед учнів. Цікаву інформацію озвучила викладач правознавства Шайдуліна С.М.

27.04 класні керівники Шайдуліна С.М. , Голян О.І. та викладачі фізичної культури  у групах № 31,21 провели  спортивно-розважальний захід «Козацькі забави». Мета заходу:  виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаєморозуміння.

Захід пройшов у дусі змагань. Між спортивними конкурсами проходили розважальні, що урізноманітнювало форму проведення заходу. Музичний супровід був вітанням для усіх присутніх.

27.04 проходила першість  по стрільбі з пневматичної зброї, яке провів Малуша В С. , викладач захисту Вітчизни. Учні демонстрували вміння по стрільбі з пневматичної гвинтівки. Першість здобув учень гр..№12 Зубчик Володимир.

 

Останнє оновлення на Четвер, 03 січня 2019 08:41
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.