forex trading logo

Пошук

Тиждень будівельних професій 2017 року PDF Друк
Методична робота - Вісті з відкритих уроків
Написав Admin   
Понеділок, 18 грудня 2017 14:14

Позаурочний захід «Знавці столярної справи» цікаво пройшов у групі    № 22 (майстри виробничого навчання Демчук В.М. і Левчук О.О.)

Учні активно приймали участь у різних конкурсах.

Викладач з охорони праці Карпухіна Н.В. провела у групі № 13 позаурочний захід «Життя таке чудове - не змарнуй його».Учні читали вірші про безпеку праці, розіграли сценку «На прийомі у лікаря».

Проведено вікторину «На кращого знавця охорони праці».

Змістовно, на належному методичному рівні пройшло відкрите засідання методичної комісії будівельників.

Засідання проведено у вигляді панорами методичних знахідок на тему «Мотивація як спосіб підвищення інтересу до професії». Члени МК організували виставку своїх педагогічних надбань.

Цікаво пройшов позаурочний західу у групі № 11. Проводили майстри в/н Тарасевич В.М.і Ткачук С.А. на тему «Щоб будівельником стати - треба працювати». Учні переглянули презентацію на будівельну тематику, приймали активну участь у вікторині.

«Битва ерудитів». Під такою назвою відбувся позаурочний захід у групі № 17 під керівництвом майстрів в/н Гараха П.П. і Романюка В.М.

Були проведені різні конкурси, жваво розгадували пантоміму. Учні залюбки розвязували кросворди, давали відповіді на питання по будівельній справі.

Відкритий урок  виробничого навчання у групі №11 провела майстер в/н Тарасевич В. Тема уроку «Накидання розчину штукатурною лопаткою». Методична мета «Активізація діяльності учнів на уроці». Урок проведено на високому методичному рівні з використанням різних форм та методів активізації діяльності учнів – ІКТ, інструкційно-технологічні карти, розв’язування кросвордів, загадки, вікторина.

В групі №31 проведено конкурс професійної майстерності з професії маляр. Для визначення кращого за професією проведено теоретичний тур –тестові завдання і практичний тур - учні виконували шпаклювальні роботи в кімнатах гуртожитку. Конкурс проходив під керівництвом майстрів в/н Борсук П.В., Хропот Н.Ф.

Переможцями вийшли:

І місце – Положевець Роман

ІІ місце – Ковальчук Олександр

ІІІ місце – Макарук Віталій.

На лінійці були оголошені результати і вручені призи.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.