forex trading logo

Пошук

Свято професій PDF Друк
Учнівське самоврядування - Калейдоскоп подій
Написав Мохнюк О. П.   
Неділя, 19 травня 2019 14:02

17 травня, за ініціативи Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, на центральній площі міста проводилось Свято професій для школярів регіону.

У Святі брали участь представники організацій, які функціонують у Любомлі: державної пожежно-рятувальної частини №10, ТМО Любомльської районної ради, об’єднаного військового комісаріату, відділу поліції, центральної районної бібліотеки, Будинку школяра, станції юних техніків, хлібопекарні, державної прикордонної служби та професійного ліцею.

Перед глядачами виступили директор Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ліпич Ю.І. та його заступник- Матящук Л.Г., директор професійного ліцею Дутко В.М.

Учні шкіл мали можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах, які демонстрували  ліцеїсти, працівники організацій. Як винагорода для кожного бажаючого за зібраний із жетонів «Путівник Світу професій» чекав приз, який придбала Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості, залучивши спонсорів.

На святі виступив агітаційно-просвітницький гурт «Лицедії», дівчата-кравці продемонстрували колекцію літнього одягу «Pink & Black», а солістка Клекоцюк Валентина порадувала своїм співом усіх глядачів.

Захід пройшов просто пречудово! Море задоволення отримали і глядачі, і учасники! Щиро сподіваємось, що подібні Свята стануть традиційними! А ми  будемо старатись, щоб оригінально  та креативно презентувати свій навчальний заклад та професії, яких навчаємо!!!

Останнє оновлення на Неділя, 19 травня 2019 14:05
 

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.