forex trading logo

Пошук

Зустріч з правоохоронцями PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Рядинських М.Б.   
Вівторок, 10 грудня 2019 08:02

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться всеукраїнська акція – «16 днів проти насильства»,яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і у нашому ліцеї стартувала ця акція.

Основним завданням акції є привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем. Подолання насильства в родині, протидія торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. Формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Для спілкування у гуртожитку була обрана тема: « Запобігання насильству у родині». Оскільки, це дуже розповсюджена проблема і це важливо знати кожній дитині. Що ж таке домашнє насильство? Насильство в сім’ї – будь які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного та економічного спрямування одного члена сім’ї по відношенню до іншого, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному та психологічному здоров’ю. Учні дізналися про кожен вид сімейного насильства.

У заході взяли участь старший інспектор ювенальної превенції Любомльського ВП, Яніна Олегівна Соколюк та дільничий офіцер поліції Любомльського ВП, Володимир Олегович Ковальчук. Вони розповіли  дітям з якими випадками насильства в сїм’ї їм доводилося стикатися. Учні дізналися, що не лише батьки можуть чинити насильницьки дії по відношенню до дітей, а і навпаки. Також проінформували про міри покарання, які чинні у такому випадку. На завершення дітям роздали брошури «Протидія домашньому насильству», в яких описано,як діяти у ситуації домашнього насильства чи його загрозі. А також контакти «гарячих ліній».

Останнє оновлення на Четвер, 12 грудня 2019 21:13
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.