forex trading logo

Пошук

16 днів проти насильства PDF Друк
Новини ліцею - Новини ліцею
Написав Мохнюк О. П.   
Четвер, 12 грудня 2019 21:16

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Цього року ліцеїсти та педагогічні працівники мали можливість взяти участь у різноманітних заходах, зустрічах, тренінгах у рамках акції, отримати консультації з правових питань у спеціалістів.

Цікавою та повчальною була зустріч ліцеїстів І курсу з начальником ССД Любомльської РДА Сацюк О.П. на тему « Тільки не мовчи. Домашнє насильство починається з дрібниць». Олеся Павлівна поінформувала підлітків про те як вирішити проблему домашнього насильства, пояснила функції та призначення служби у справах дітей.

Як виявити та захистити себе від СНІДу розповідали учням працівниця ТМО Любомльського і Шацького районів Карпук Ю.Я. під час зустрічі «СНІД, секс та відносини» та класний керівник Литвинюк Т.Я. разом з учнями групи №13 на інформаційно-просвітницькій годині «Правда про СНІД».

Здобувачі знань ІІІ курсу мали можливість отримати вичерпну інформацію щодо різних видів насильства під час зустрічі з провідним інспектором Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» Васютич О.В., та спеціалістом відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради Аліни Мороз.

У гуртожитку ліцею був проведений вечір запитань-відповідей з старшим інспектором з ювенальної превенції Любомльського ВП ГУНП Соколюк Яніною та дільничим офіцером поліції Ковальчуком Володимиром на тему «Запобігання насиллю у родині».

Про проблему булінгу у молодіжному середовищі говорили під час інформаційно – просвітницької години за участю начальника Любомльського ДРАЦСу Станіславчук Л.П. та на тренінгу, який провела бібліотекар ліцею Козир О.О.

Про причини і наслідки торгівлі людьми, про те як не потрапити в пастку, що потрібно знати при виїзді за межі країни дізналися ліцеїсти, які брали участь у тренінгу «За вільний світ без рабства», який провели заступник директора з НВР Мохнюк О.П. та учень групи №23 Трофімов Станіслав.

Вихователь гуртожитку Глущенко М.Є. провела відкритий виховний захід «Мої кишенькові гроші: як заробити і на що витратити» за участю адвоката Климович Т.Д.

Протягом усього періоду акції в бібліотеці тривали тематичні виставки «СНІД: знати, щоб вижити» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, «Стоп насильству!»; у групах пройшли виховні години «Якого кольору насильство?», «Захисти себе та близьких», «Скривджені діти» та інш.; в фоє І поверху транслювався відеоролик «Розірви коло».

До дня захисту прав людини бібліотекар Козир О.О. провела годину цікавого правознавства у групі №13 «Споживач та його права».

10 грудня, з нагоди відзначення Міжнародного дня прав людини, викладач основ правових знань Шайдуліна С.М. провела загальноліцейний урок права.




 

Останнє оновлення на Четвер, 12 грудня 2019 21:33
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Вхід користувачів



Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ditypolice@mvs.gov.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Профорієнтаційний термінал Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області

Офіційний сайт Шацького благочиння Володимир-Волинської єпархії

Paradise Hosting Ukraine

Система Orphus




.